Is uw horloge defect?
Wij repareren alle horloge merken.

Bij ons kunt u de meest uiteenlopende reparaties aan u horloge laten uitvoeren. Van het plaatsen van een glas, uurwerk of de totale revisie van uw uurwerk. tevens verzorgen wij voor een groot aantal merken de aftersales, hiervoor kunt u het horloge rechtstreeks naar ons verzenden. U meldt u horloge altijd eerst bij ons aan, zodat wij meteen kunnen bevestigen dat uw horloge bij ons is ontvangen. In ons zeer goed uitgeruste atelier zullen wij zorg dragen voor uw reparaties.

Reparatie aanmelden

Voor de volgende merken verzorgen wij ook alle garantie reparaties

Hoe werkt het?

Meld uw horloge aan

U kunt uw reparatie via deze website aanmelden. Na het aanmelden ontvangt u een bevestigings-e-mail met hier in de reparatie code.

Stuur uw horloge op

Zorg dat uw horloge goed verpakt is en voeg de bevestigings-e-mail bij. Draag zorg voor de verzendkosten, deze vallen nooit onder garantie.

Prijsopgaaf?

Indien u in aanmerking komt voor een prijs opgave, krijgt u een e-mail met de beschreven oplossing. Via een link kunt u hier op reageren.

Uw ontvangt horloge retour

Nadat de reparatie gereed is wordt deze door onze bezorger weer naar u geretourneerd. Een dag van tevoren krijgt u hier bericht van.